För privata personer

Information för privatkunder

Välkommen till Fais Drift, din ledande truckskola som erbjuder yrkesutbildning inom truckförarbranschen. Vi är stolta över våra starka samarbetspartnerskap, vårt engagemang för kvalitet och vårt fokus på att förse våra elever med de färdigheter och kunskaper som krävs för att lyckas i arbetslivet. Vi är en aktiebolag som grundades 2011 och har sedan dess växt till att bli en av Sveriges främsta truckskolor.

Varför välja Fais Drift?

När du väljer Fais Drift som din truckskola, får du:

 • Högkvalitativ utbildning från erfarna och kunniga instruktörer med gedigen branscherfarenhet
 • Tillgång till moderna och säkra träningslokaler utrustade med de senaste truckmodellerna och teknologin för att säkerställa en effektiv och realistisk utbildningsmiljö
 • Individuell uppföljning och feedback för att säkerställa att du får den bästa möjliga utbildningen anpassad efter dina behov och mål
 • Möjlighet att skaffa digitala truckkort med omdömesmöjlighet, vilket underlättar rekryteringsprocessen för framtida arbetsgivare och ger dig en konkurrensfördel på arbetsmarknaden
 • Chansen att bli en del av vårt nätverk med ledande företag och organisationer inom branschen, vilket öppnar upp dörrar för spännande jobbmöjligheter och karriärutveckling
 • Stöd och vägledning genom hela utbildningsprocessen, från anmälan till certifiering och jobbsökande

Våra tjänster för privatkunder

För att möta alla våra kunders behov erbjuder vi ett brett utbud av utbildningar och certifieringar. Här är några av de tjänster vi erbjuder för privatkunder:

 1. Grundläggande truckförarutbildning: En komplett kurs för dig som är ny inom truckkörning och vill lära dig grunderna. Vi täcker allt från säkerhet och lasthantering till praktisk körning och underhåll av truckar.
 2. Avancerad truckförarutbildning: En djupgående kurs för dig som redan har erfarenhet av truckkörning och vill förbättra dina färdigheter samt lära dig mer avancerade tekniker. Kursen inkluderar bland annat effektiv lasthantering, avancerade körtekniker och problemhantering.
 3. Uppdateringskurser för truckförare: För dig som redan har en truckförarlicens och vill hålla dina kunskaper och färdigheter uppdaterade. Dessa kurser täcker de senaste lagarna, reglerna och säkerhetsföreskrifterna inom branschen, samt erbjuder möjlighet att fräscha upp dina körtekniker och lasthanteringsfärdigheter.
 4. Certifiering och digitala truckkort med omdömesmöjlighet: Vi erbjuder certifieringar för alla våra kurser och utfärdar digitala truckkort med omdömesmöjlighet för att underlätta för våra elever att visa upp sina kvalifikationer för framtida arbetsgivare.
 5. Specialiserade kurser och workshops: Vi erbjuder även specialiserade kurser och workshops inom specifika områden, såsom farligt gods, kyl- och fryslogistik, och skogsindustri. Dessa kurser är utformade för att ge dig den expertkunskap som krävs för att lyckas inom ditt valda område.

Anmälan och kontaktinformation

Är du intresserad av att anmäla dig till någon av våra kurser eller vill veta mer om våra tjänster? Kontakta oss gärna på följande sätt:

 • Telefon: 0734236755 (Vår kundtjänst är tillgänglig måndag till fredag kl. 9:00-17:00)
 • E-post: info@faisdrift.se (Vi svarar på alla e-postmeddelanden inom 48 timmar)
 • Adress: STORÅS INDUSTRIGATA 18, 424 69 Angered, Västra Götalands län (Besök oss gärna för att se våra träningslokaler och diskutera dina behov med våra instruktörer)

Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå dina mål inom truckförarbranschen och att bli en del av Fais Drift-familjen!