För företagarna

Fais Drift – Din pålitliga partner för truckutbildning och certifiering

Är ni på jakt efter en pålitlig och innovativ truckskola för era anställda? Fais Drift är ledande inom yrkesutbildning för truckförare och erbjuder högkvalitativ utbildning, förstklassiga lokaler och effektiva rekryteringsprocesser. Vi samarbetar med välkända företag och organisationer som Balder, Angered gymnasium, Göteborgs Kommun, Ranstad och ODM Bygg, vilket garanterar en kontinuerlig ström av studenter som söker truckutbildning.

Varför välja Fais Drift?

Hos Fais Drift är vi stolta över att skilja oss från konkurrenterna genom våra starka samarbetspartnerskap, ny ledning och investeringar i lokaler och skyddsutrustning. Dessutom är vi på väg att bli den första truckskolan i Sverige som inför digitala truckkort med omdömesmöjlighet, vilket kommer att underlätta rekryteringsprocessen för våra samarbetspartners och deras anställda.

Tjänster vi erbjuder

Marknadsstrategi

Vi marknadsför våra tjänster genom flera kanaler, inklusive direkt marknadsföring mot företag inom logistik och transportsektorn, samarbeten med arbetsförmedlingen och kommunala organisationer, sociala medier och digital marknadsföring samt deltagande i mässor och event inom branschen.

Så här kommer Fais Drift att gynna ditt företag

Genom att samarbeta med Fais Drift får ditt företag tillgång till:

Framtidsplaner

Vi strävar efter att ständigt växa och förbättra våra tjänster. På kort sikt kommer vi att implementera vårt digitala truckkortsystem med omdömesmöjlighet och utöka antalet samarbetspartners. På längre sikt planerar vi att öppna ytterligare utbildningscenter i andra delar av Sverige, utveckla samarbeten med internationella företag och organisationer samt erbjuda ytterligare yrkesutbildningar inom logistik och transportsektorn.

Sammanfattning

Fais Drift är en innovativ och ambitiös truckskola som är redo att möta framtiden tillsammans med våra samarbetspartners. Med vår affärsplan och strategi är vi övertygade om att vi kommer att fortsätta att växa och bli den ledande truckskolan i Sverige. Vi ser fram emot att samarbeta med er för att säkerställa att era anställda får den bästa utbildningen och certifieringen inom truckförarbranschen.